Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

OFF ROAD KULÜBÜNE OFF ROAD ARACIYLA GİTTİ

Siyaset 21.03.2024 - 12:13, Güncelleme: 21.03.2024 - 12:13
 

OFF ROAD KULÜBÜNE OFF ROAD ARACIYLA GİTTİ

MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın Davraz Off Road Kulübünün iftar yemeğine kendi kullandığı Off Road aracıyla gitti.
MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Davraz Off-Road Kulübünün iftar yemeğine kendi kullandığı Off road aracıyla gitti. MHP İl Başkanı Önder Topçu, Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte iftar yemeğine katılan Günaydın’ın bu sürprizi Off road severler tarafından alkışlandı.  “SİZLER BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZSINIZ” MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Günaydın iftar yemeğinden sonra Davraz Off-Road Kulübü yöneticilerinden bilgi aldı. Günaydın, “Bu kulübümüzü yakından tanıyorum. Kulüp üyelerimizin tamamı da kendi alanlarında başarılı, saygın isimler. Bu kulübümüzün; gerek Çandır bölgesinde çıkan orman yangınlarında gerekse asrın felaketi olan depremin yaşandığı bölgede verdikleri emekleri biliyorum. Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.
MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın Davraz Off Road Kulübünün iftar yemeğine kendi kullandığı Off Road aracıyla gitti.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Davraz Off-Road Kulübünün iftar yemeğine kendi kullandığı Off road aracıyla gitti.

MHP İl Başkanı Önder Topçu, Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte iftar yemeğine katılan Günaydın’ın bu sürprizi Off road severler tarafından alkışlandı.

 “SİZLER BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZSINIZ”

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Günaydın iftar yemeğinden sonra Davraz Off-Road Kulübü yöneticilerinden bilgi aldı.

Günaydın, “Bu kulübümüzü yakından tanıyorum. Kulüp üyelerimizin tamamı da kendi alanlarında başarılı, saygın isimler. Bu kulübümüzün; gerek Çandır bölgesinde çıkan orman yangınlarında gerekse asrın felaketi olan depremin yaşandığı bölgede verdikleri emekleri biliyorum. Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.