Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Öğrenciler, Öğrenciler İçin Üretiyor

Eğitim 23.11.2022 - 14:55, Güncelleme: 23.11.2022 - 14:55
 

Öğrenciler, Öğrenciler İçin Üretiyor

Isparta’da bulunan meslek liseleri diğer okullar için üretmeye devam ediyor. Köy okulları başta olmak üzere tüm okulların çeşitli ihtiyaçları meslek lisesi öğrencileri tarafından üretiliyor.
Konu hakkında konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Erhan Baydur, “Başta köy okullarımız olmak üzere ihtiyacı bulunan birçok okulumuza Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 37 okulumuza 74 basketbol potası, 28 okulumuza 28 adet masa tenisi masası, 10 adet hentbol kale direği, 6 okulumuza bilek güreşi masası ve voleybol hakem kulesi üretilerek okullarımızın spor alanlarına teslimi ve kurulumları gerçekleştirilmiştir” dedi. İhtiyaç duyulan okullarda yenileme de yapıldığını vurgulayan Baydur sözlerine şöyle devam etti: “Ayrıca bazı köy okulumuzda spor ve tören alanlarında bulunan kale, direk ve bayrak gönderi gibi donanımların yenilenmesi de Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından geçekleştirilerek okullarımızın kullanımına sunulmuştur.” İl Millî Eğitim Müdürü Baydur, “Meslek Liselerimiz başta köy okullarımız olmak üzere tüm okullarımızın sportif ve donatım ihtiyaçlarına bağlı olarak üretimden, teslimat ve kuruluma kadar bütün süreçlerde önemli rol üstlenmeye devam edeceklerdir” diyerek üretim çalışmalarının her safhasında çalışan öğrenci, öğretmen ve idarecilere teşekkür etti. 
Isparta’da bulunan meslek liseleri diğer okullar için üretmeye devam ediyor. Köy okulları başta olmak üzere tüm okulların çeşitli ihtiyaçları meslek lisesi öğrencileri tarafından üretiliyor.

Konu hakkında konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Erhan Baydur, “Başta köy okullarımız olmak üzere ihtiyacı bulunan birçok okulumuza Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 37 okulumuza 74 basketbol potası, 28 okulumuza 28 adet masa tenisi masası, 10 adet hentbol kale direği, 6 okulumuza bilek güreşi masası ve voleybol hakem kulesi üretilerek okullarımızın spor alanlarına teslimi ve kurulumları gerçekleştirilmiştir” dedi.

İhtiyaç duyulan okullarda yenileme de yapıldığını vurgulayan Baydur sözlerine şöyle devam etti: “Ayrıca bazı köy okulumuzda spor ve tören alanlarında bulunan kale, direk ve bayrak gönderi gibi donanımların yenilenmesi de Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından geçekleştirilerek okullarımızın kullanımına sunulmuştur.”

İl Millî Eğitim Müdürü Baydur, “Meslek Liselerimiz başta köy okullarımız olmak üzere tüm okullarımızın sportif ve donatım ihtiyaçlarına bağlı olarak üretimden, teslimat ve kuruluma kadar bütün süreçlerde önemli rol üstlenmeye devam edeceklerdir” diyerek üretim çalışmalarının her safhasında çalışan öğrenci, öğretmen ve idarecilere teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.