Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Öğretmen ve Öğrenciler Kafeterya Açtı

Eğitim 06.12.2023 - 21:39, Güncelleme: 06.12.2023 - 21:39
 

Öğretmen ve Öğrenciler Kafeterya Açtı

Öğretmen ve Öğrenciler Kafeterya Açtı
Isparta'da öğretmenler ve ortaokul öğrenciler tarafından organize edilerek "Ballı Çörek" kafeteryası açıldı. İstanbul Ticaret Odası Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu öğrencileri ve Türkçe öğretmenleri tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, "Ballı Çörek Kafeteryası" açıldı. Açılış törenine Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur da katılarak bu projeye destek verdi. Öğrencilerle birlikte gerçekleştirilen kurdele kesimiyle açılış yapıldı. Okulda faaliyete geçen  bu kafeteryada elde edilen her gelirin yardıma muhtaç çocuklar ve Filistin halkına bağışlanacağı bildirildi.
Öğretmen ve Öğrenciler Kafeterya Açtı

Isparta'da öğretmenler ve ortaokul öğrenciler tarafından organize edilerek "Ballı Çörek" kafeteryası açıldı.

İstanbul Ticaret Odası Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu öğrencileri ve Türkçe öğretmenleri tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, "Ballı Çörek Kafeteryası" açıldı.

Açılış törenine Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur da katılarak bu projeye destek verdi. Öğrencilerle birlikte gerçekleştirilen kurdele kesimiyle açılış yapıldı.

Okulda faaliyete geçen  bu kafeteryada elde edilen her gelirin yardıma muhtaç çocuklar ve Filistin halkına bağışlanacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.