Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Orman ekipleri yangınlara karşı hazır

ısparta 16.05.2024 - 13:31, Güncelleme: 16.05.2024 - 13:31
 

Orman ekipleri yangınlara karşı hazır

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, orman yangınlarına daha etkin ve hızlı müdahale etmek ve yangınların büyümesini engellemek amacıyla 7/24 görev başında.
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, orman yangınlarının önlenmesi ve etkili müdahale için kesintisiz olarak görev yapıyor. 7 gün 24 saat boyunca aktif bir şekilde sahada bulunan ekipler, yangınların büyümesini engellemek için hızlı ve etkin müdahaleler gerçekleştiriyor. Son olarak, Sütçüler Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı personele teorik ve uygulamalı eğitim verildi. Bu eğitimlerle personelin yangınlarla mücadele becerileri ve bilgisi güncellendi, böylece sahadaki yangınlara daha etkin bir şekilde müdahale edebilecekleri sağlandı. Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Aslan, eğitimde yaptığı açıklamalarda, asıl hedeflerinin yangınların hiç çıkmamasını sağlamak olduğunu vurguladı. Ancak olası yangın durumlarında ise güçlü bir kara filosuyla en kısa sürede yangınlara müdahale edeceklerini belirtti. Bu önlemlerle, orman yangınlarının zararlarını minimize etmek ve doğal yaşamı korumak için sürekli bir çaba sarf ediliyor. Bölge Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları da yangın önleme konusunda duyarlı olmaya ve orman yangınlarını en aza indirmek için destek vermeye çağırıyor. (HABER MERKEZİ)
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, orman yangınlarına daha etkin ve hızlı müdahale etmek ve yangınların büyümesini engellemek amacıyla 7/24 görev başında.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, orman yangınlarının önlenmesi ve etkili müdahale için kesintisiz olarak görev yapıyor. 7 gün 24 saat boyunca aktif bir şekilde sahada bulunan ekipler, yangınların büyümesini engellemek için hızlı ve etkin müdahaleler gerçekleştiriyor.

Son olarak, Sütçüler Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı personele teorik ve uygulamalı eğitim verildi. Bu eğitimlerle personelin yangınlarla mücadele becerileri ve bilgisi güncellendi, böylece sahadaki yangınlara daha etkin bir şekilde müdahale edebilecekleri sağlandı.

Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Aslan, eğitimde yaptığı açıklamalarda, asıl hedeflerinin yangınların hiç çıkmamasını sağlamak olduğunu vurguladı. Ancak olası yangın durumlarında ise güçlü bir kara filosuyla en kısa sürede yangınlara müdahale edeceklerini belirtti. Bu önlemlerle, orman yangınlarının zararlarını minimize etmek ve doğal yaşamı korumak için sürekli bir çaba sarf ediliyor.

Bölge Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları da yangın önleme konusunda duyarlı olmaya ve orman yangınlarını en aza indirmek için destek vermeye çağırıyor. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.