Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

OTOBÜS DURAĞINDA FARE PANİĞİ

ısparta 27.06.2024 - 10:38, Güncelleme: 27.06.2024 - 10:38
 

OTOBÜS DURAĞINDA FARE PANİĞİ

Otobüs durağında görülen fare paniğe neden oldu. Duraktaki farenin görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
Isparta'da Şehir Hastanesi'nin karşısında bulunan otobüs durağında görülen fare paniğe neden oldu. Duraktaki farenin görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bir vatandaş, fareyi gördüğünde şaşkınlığını gizleyemeyerek o anları cep telefonuyla kayda aldı ve sosyal medya hesaplarından paylaştı. Görüntülerde, otobüs durağında gezinen fare, çevrede bulunan vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. Her gün yüzlerce yolcunun beklediği durakta bu manzara ile karşılaşan vatandaşlar, durumu endişe verici buldu. (HABER MERKEZİ)
Otobüs durağında görülen fare paniğe neden oldu. Duraktaki farenin görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Isparta'da Şehir Hastanesi'nin karşısında bulunan otobüs durağında görülen fare paniğe neden oldu. Duraktaki farenin görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Bir vatandaş, fareyi gördüğünde şaşkınlığını gizleyemeyerek o anları cep telefonuyla kayda aldı ve sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Görüntülerde, otobüs durağında gezinen fare, çevrede bulunan vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. Her gün yüzlerce yolcunun beklediği durakta bu manzara ile karşılaşan vatandaşlar, durumu endişe verici buldu. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.