Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Polis ekipleri, SDÜ'de öğrencileri bilgilendirdi

Asayiş 09.10.2023 - 16:26, Güncelleme: 09.10.2023 - 16:26
 

Polis ekipleri, SDÜ'de öğrencileri bilgilendirdi

Polis ekipleri, SDÜ'de öğrencileri bilgilendirdi
Isparta'da emniyet ekipleri, 'El Ele Güvenli Gelecek' projesi kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerine bilgilendirme ve önleme faaliyetlerinde bulunuyor. Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenli bir gelecek sunmak için 'El Ele Güvenli Gelecek' projesi kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi'nde kurulan stantta öğrencileri karşılıyor. Emniyetin uzman personelleri stantta üniversite öğrencilerine bilgilendirme ve önleme çalışmaları yapıyor.  
Polis ekipleri, SDÜ'de öğrencileri bilgilendirdi

Isparta'da emniyet ekipleri, 'El Ele Güvenli Gelecek' projesi kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerine bilgilendirme ve önleme faaliyetlerinde bulunuyor.

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenli bir gelecek sunmak için 'El Ele Güvenli Gelecek' projesi kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi'nde kurulan stantta öğrencileri karşılıyor.

Emniyetin uzman personelleri stantta üniversite öğrencilerine bilgilendirme ve önleme çalışmaları yapıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.