Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

RAKİP TRAKTÖR TEKERLEKLERİYLE HAZIRLANIYOR

Spor 16.11.2022 - 15:55, Güncelleme: 16.11.2022 - 15:55
 

RAKİP TRAKTÖR TEKERLEKLERİYLE HAZIRLANIYOR

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, ligde 14. Haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı 4 – 0 kazandığı Nazillispor maçıyla noktaladı. Bu sonuç, takımda büyük moral kaynağı oldu.
“Hedefimiz Küme Düşme Potasından Çıkmak Değil, Play – Off’a Kalmaktır” diyen Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz; bu hafta oynanacak Bursaspor  maçı için “Artık bizim için Nazillispor maçı geride kaldı. Şimdi bu hafta sonu oynayacağımız zorlu Bursaspor maçına odaklandık. Zira, bir an önce galibiyet serilerine başlayarak üst sıraları yakalamak istiyoruz.” dedi. TFF 2. Lig'in 15. haftasında sahasında Isparta  Spor ile karşılaşacak olan Bursaspor ise  Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri Nejat Biyediç Sahası'nda fark oluşturan bir idman gerçekleştirdi. Teknik Direktör İsmail Ertekin gözetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve çabuk-kuvvet hareketleriyle başlayan antrenman, pas pres çalışmalarıyla devam etti. Isparta Spor maçı hazırlıklarını sürdüren Yeşil-beyazlı oyuncuların kuvvet idmanında ağır tekerlekleri saha içinde sürmeleri dikkat çekti.. Öte  yanadan Bursaspor deplasmanda oynadığı Menemen FK maçı sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. Neden olarak ise kötü tezahürat ve saha olayları gösterildi.
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, ligde 14. Haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı 4 – 0 kazandığı Nazillispor maçıyla noktaladı. Bu sonuç, takımda büyük moral kaynağı oldu.

“Hedefimiz Küme Düşme Potasından Çıkmak Değil, Play – Off’a Kalmaktır” diyen Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz; bu hafta oynanacak Bursaspor  maçı için “Artık bizim için Nazillispor maçı geride kaldı. Şimdi bu hafta sonu oynayacağımız zorlu Bursaspor maçına odaklandık. Zira, bir an önce galibiyet serilerine başlayarak üst sıraları yakalamak istiyoruz.” dedi.

TFF 2. Lig'in 15. haftasında sahasında Isparta  Spor ile karşılaşacak olan Bursaspor ise  Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri Nejat Biyediç Sahası'nda fark oluşturan bir idman gerçekleştirdi. Teknik Direktör İsmail Ertekin gözetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve çabuk-kuvvet hareketleriyle başlayan antrenman, pas pres çalışmalarıyla devam etti.

Isparta Spor maçı hazırlıklarını sürdüren Yeşil-beyazlı oyuncuların kuvvet idmanında ağır tekerlekleri saha içinde sürmeleri dikkat çekti..

Öte  yanadan Bursaspor deplasmanda oynadığı Menemen FK maçı sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. Neden olarak ise kötü tezahürat ve saha olayları gösterildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.