Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sahipsiz köpek faciası!

ısparta 24.06.2024 - 13:59, Güncelleme: 24.06.2024 - 13:59
 

Sahipsiz köpek faciası!

Başıboş köpeklerden korkup kaçarken düşüp kol ve dirseğini kıran 7 yaşındaki Furkan Çakır, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Olay, Sav Kasabası Fatih Mahallesi'nde yaşandı. 62 Sokak Çayboyu yolunda oyun oynarken sahipsiz başıboş köpeklerin kovalaması sonucu bir anda paniğe kapılıp duvardan atlayarak yaralanan Furkan Çakır kol ve dirseğini kırdı. Furkan Çakır, SDÜ Araştırma Ve Uygulama Hastanesi'nde ameliyata alındı. SOKAK KÖPEKLERİNE ÇÖZÜM BULUNMALI Ağır yaralanan çocuğun ailesi sahipsiz sokak hayvanlarından şikayetçi olurken yetkililerin bu konuya bir çözüm üretmesini istedi. Çocukların sokakta güvenle oynayamadıklarını ifade eden acılı baba İbrahim Çakır, "Çocuklarımız dışarıda rahat oyun oynayamıyor. Bisiklete rahat rahat bindiremeyeceksek neden buralarda yaşıyoruz? Yetkililer bu konuya mutlaka çözüm bulmalı." dedi. (HABER MERKEZİ)
Başıboş köpeklerden korkup kaçarken düşüp kol ve dirseğini kıran 7 yaşındaki Furkan Çakır, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olay, Sav Kasabası Fatih Mahallesi'nde yaşandı. 62 Sokak Çayboyu yolunda oyun oynarken sahipsiz başıboş köpeklerin kovalaması sonucu bir anda paniğe kapılıp duvardan atlayarak yaralanan Furkan Çakır kol ve dirseğini kırdı. Furkan Çakır, SDÜ Araştırma Ve Uygulama Hastanesi'nde ameliyata alındı.

SOKAK KÖPEKLERİNE ÇÖZÜM BULUNMALI

Ağır yaralanan çocuğun ailesi sahipsiz sokak hayvanlarından şikayetçi olurken yetkililerin bu konuya bir çözüm üretmesini istedi. Çocukların sokakta güvenle oynayamadıklarını ifade eden acılı baba İbrahim Çakır, "Çocuklarımız dışarıda rahat oyun oynayamıyor. Bisiklete rahat rahat bindiremeyeceksek neden buralarda yaşıyoruz? Yetkililer bu konuya mutlaka çözüm bulmalı." dedi. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.