Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SDÜ’de Genel Sekreter değişti

ısparta 15.05.2024 - 10:08, Güncelleme: 15.05.2024 - 10:32
 

SDÜ’de Genel Sekreter değişti

SDÜ’de Genel Sekreter değişti
  Süleyman Demirel Üniversitesi’nin idari teşkilatının başı olan Genel Sekreterlik Makamı’nda 9 yıldır vekâleten Genel Sekreter görevini sürdüren Dr. Öğr. Üyesi Vahdettin Aydın dönemi sona erdi. Bu göreve uzun yıllardır Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Dr. Musa Denizhan Ulusan vekâleten atandı. Bilindiği üzere eski Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nun son günlerinde Genel Sekreter olarak asaleten kadroya atanan Genel Sekreter Hikmet Şahin, 9 yıldır çeşitli sebeplerle sürekli olarak hep il dışında görevlendirmesi sebepleriyle bu makamda Genel Sekreter olarak görev yapamamıştı. Kendisini Genel Sekreter Yardımcısı Vekili olarak görevlendiren ve eski Rektör Prof. Dr. İlker Çarıkçı’ya yakınlığıyla bilinen Dr. Öğr. Üyesi Vahdettin Aydın, kadrolu görevde olan Hikmet Şahin’in sürekli olarak il dışı görevlendirmesi sebepleriyle 9 yıl boyunca Genel Sekreter Vekili olarak görev yapmış ve aynı zamanda kendisini Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi’nde Gerçekleştirme Görevlisi olarak görevlendirip, maaşına ilaveten döner sermayeden de pay almıştı. Bu durum Sayıştay’ın da radarına girmiş ve gerek üniversite içinde gerekse de üniversite dışında hoşnutsuzluklar yaratmıştı. 3 Mayıs 2024 tarihinde kadrolu Genel Sekreter olan Hikmet Şahin’in yaş dolayısıyla zorunlu emekli olması sebebiyle bu kadroya atanacağı dillendirilen Dr. Öğr. Üyesi Vahdettin Aydın’ın ise beklentisi gerçekleşmedi. Rektör Prof. Dr. Mehmet Saltan bu göreve vekaleten, Genel Sekreter Yardımcısı olan Dr. Musa Denizhan Ulusan’ı atadı. 9 yıl dolu kadroya “Yardımcı Vekili” sıfatıyla vekâlet eden ve şu anda halen Genel Sekreter Yardımcısı Vekili olan Dr. Öğr. Üyesi Vahdettin Aydın’ın ise bu görevi bırakacağı ve Hukuk Fakültesi’ndeki görevine dönüp akademik çalışmalarına devam edeceği öğrenildi. Ayrıca idari teşkilatın başı olan bu makama daha önce birçok kademede yıllardır görev yapan Dr. Musa Denizhan Ulusan'ın getirilmesi, Üniversite iç ve dış paydaşlarınca memnuniyetle karşılandı.
SDÜ’de Genel Sekreter değişti

 

Süleyman Demirel Üniversitesi’nin idari teşkilatının başı olan Genel Sekreterlik Makamı’nda 9 yıldır vekâleten Genel Sekreter görevini sürdüren Dr. Öğr. Üyesi Vahdettin Aydın dönemi sona erdi. Bu göreve uzun yıllardır Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Dr. Musa Denizhan Ulusan vekâleten atandı.

Bilindiği üzere eski Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nun son günlerinde Genel Sekreter olarak asaleten kadroya atanan Genel Sekreter Hikmet Şahin, 9 yıldır çeşitli sebeplerle sürekli olarak hep il dışında görevlendirmesi sebepleriyle bu makamda Genel Sekreter olarak görev yapamamıştı. Kendisini Genel Sekreter Yardımcısı Vekili olarak görevlendiren ve eski Rektör Prof. Dr. İlker Çarıkçı’ya yakınlığıyla bilinen Dr. Öğr. Üyesi Vahdettin Aydın, kadrolu görevde olan Hikmet Şahin’in sürekli olarak il dışı görevlendirmesi sebepleriyle 9 yıl boyunca Genel Sekreter Vekili olarak görev yapmış ve aynı zamanda kendisini Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi’nde Gerçekleştirme Görevlisi olarak görevlendirip, maaşına ilaveten döner sermayeden de pay almıştı. Bu durum Sayıştay’ın da radarına girmiş ve gerek üniversite içinde gerekse de üniversite dışında hoşnutsuzluklar yaratmıştı.

3 Mayıs 2024 tarihinde kadrolu Genel Sekreter olan Hikmet Şahin’in yaş dolayısıyla zorunlu emekli olması sebebiyle bu kadroya atanacağı dillendirilen Dr. Öğr. Üyesi Vahdettin Aydın’ın ise beklentisi gerçekleşmedi. Rektör Prof. Dr. Mehmet Saltan bu göreve vekaleten, Genel Sekreter Yardımcısı olan Dr. Musa Denizhan Ulusan’ı atadı.

9 yıl dolu kadroya “Yardımcı Vekili” sıfatıyla vekâlet eden ve şu anda halen Genel Sekreter Yardımcısı Vekili olan Dr. Öğr. Üyesi Vahdettin Aydın’ın ise bu görevi bırakacağı ve Hukuk Fakültesi’ndeki görevine dönüp akademik çalışmalarına devam edeceği öğrenildi. Ayrıca idari teşkilatın başı olan bu makama daha önce birçok kademede yıllardır görev yapan Dr. Musa Denizhan Ulusan'ın getirilmesi, Üniversite iç ve dış paydaşlarınca memnuniyetle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ali Balaban
(15.05.2024 22:44 - #539)
Denizhan hocama hayırlı uğurlu olsun. Başarılar dilerim.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.