Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SENiRKENT’TE SULAR DURULMUYOR

ısparta 03.05.2024 - 09:11, Güncelleme: 03.05.2024 - 09:36
 

SENiRKENT’TE SULAR DURULMUYOR

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin üzerinden bir aydan fazla bir süre geçmesine rağmen Senirkent’te sular durulmuyor. Şimdi de halef-selef başkanlar belediye borcu üzerinden karşı karşıya geldi. Başkan Baykal belediye borçlarını pankart yapıp belediye binasına asınca eski Başkan Heybeli de, “2019 yılını da ben açıklayacağım” dedi.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde 2009-2014 yılları arasında Senirkent Belediye Başkanlığı yapan Hüseyin Baykal tekrar Belediye Başkanı seçildi. Baykal mazbatasını alıp görevine başladı ancak Senirkent’te sular durulmuyor. MHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Baykal belediye borçlarını pankart yapıp belediye binasına asınca siyasi atmosfer tekrar hareketlendi. “Senirkent Belediyesini nasıl devraldık” başlıklı dev pankartta belediyenin toplam 23 milyon 321 bin 126 TL borcu olduğu yazıldı. Borçların; 8 milyon 742 bin TL’sinin SGK’ya, 5 milyonunun vergi dairesine, 6 milyon 679 bin TL’sinin kredilere, 468 bin 800 lirasının kurumlara, 2 milyon 408 bin lirasının ise işletmelere olduğu pankartta belirtildi. SATILAN MÜLKLERİ DE YAYINLADI Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal aynı pankartta eski Başkan Kadir Heybeli zamanında satışı gerçekleştirilen belediye mülklerini de yayınladı. 10 madde halinde toplam 78 belediye mülkünün satıldığını açıklayan Başkan Baykal pankarta tek tek liste yaptırdı. Buna göre; Senirkent Belediyesine ait çeşitli mahalle ve bölgelerde bulunan 38 adet arsa, 23 adet işyeri, 2 katlı bina, 2 adet taksi hattı, belediyeye ait 9 adet araç, meyve tasnifleme ve paketleme tesisinin satıldığı açıklandı.    HEYBELİ: “BENDE AÇIKLAYACAĞIM” Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal’ın bu hamlesinden sonra eski Başkan Kadir Heybeli de açıklama yaptı. Heybeli açıklamasında, “Seçim biteli bir ay oldu. Bir aydır hiç bir eleştiri ve ithamda bulunmadık ama bakıyoruz her türlü karalama kampanyası devam ediyor. Çamur at izi kalsın. Sayın Başkan böyle bir yere varamazsınız. 2019 yılında nasıl bir belediye devraldık 2024 yılında nasıl bir belediye devrettik bir hafta içinde kamuoyunu bilgilendireceğiz. Biz emeği geçen bütün belediye başkanlarına ilçemize yaptıkları hizmetlerden dolayı her ortamda teşekkür ettik ama sen sayın Başkan bunca yapılan hizmete rağmen sana telefon açıp hayırlı olsun, ilçemize yapacağın her türlü hayırlı işlerin arkasındayız, her türlü desteği vermeye hazırız dememize rağmen bir teşekkür bile etmediniz. Ayrıca göreve geldiğimiz günden beri hiç geriye bakmadık siz bizi geriye bakmak zorunda bıraktınız bunun içinde sayın halkımızdan özür dilerim bir hafta içerisinde (nasıl bir belediye aldık )diye yayınladığınız bildirinize kamuoyu önünde cevap vereceğiz. Birde sizden ricam var zaten var olan şeyleri yapılı olan hizmetleri geçmiş yıllarda ziyadesiyle faaliyet gösteren İşleri değil de (üzerine ne koyduk şeklinde yayınlarsanız halkımızın daha çok memnun olacağı kanısındayız) takdir siz değerli halkımızındır saygılarımızla” dedi.  
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin üzerinden bir aydan fazla bir süre geçmesine rağmen Senirkent’te sular durulmuyor. Şimdi de halef-selef başkanlar belediye borcu üzerinden karşı karşıya geldi. Başkan Baykal belediye borçlarını pankart yapıp belediye binasına asınca eski Başkan Heybeli de, “2019 yılını da ben açıklayacağım” dedi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde 2009-2014 yılları arasında Senirkent Belediye Başkanlığı yapan Hüseyin Baykal tekrar Belediye Başkanı seçildi. Baykal mazbatasını alıp görevine başladı ancak Senirkent’te sular durulmuyor. MHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Baykal belediye borçlarını pankart yapıp belediye binasına asınca siyasi atmosfer tekrar hareketlendi.

“Senirkent Belediyesini nasıl devraldık” başlıklı dev pankartta belediyenin toplam 23 milyon 321 bin 126 TL borcu olduğu yazıldı. Borçların; 8 milyon 742 bin TL’sinin SGK’ya, 5 milyonunun vergi dairesine, 6 milyon 679 bin TL’sinin kredilere, 468 bin 800 lirasının kurumlara, 2 milyon 408 bin lirasının ise işletmelere olduğu pankartta belirtildi.

SATILAN MÜLKLERİ DE YAYINLADI

Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal aynı pankartta eski Başkan Kadir Heybeli zamanında satışı gerçekleştirilen belediye mülklerini de yayınladı. 10 madde halinde toplam 78 belediye mülkünün satıldığını açıklayan Başkan Baykal pankarta tek tek liste yaptırdı. Buna göre; Senirkent Belediyesine ait çeşitli mahalle ve bölgelerde bulunan 38 adet arsa, 23 adet işyeri, 2 katlı bina, 2 adet taksi hattı, belediyeye ait 9 adet araç, meyve tasnifleme ve paketleme tesisinin satıldığı açıklandı. 
 

HEYBELİ: “BENDE AÇIKLAYACAĞIM”

Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal’ın bu hamlesinden sonra eski Başkan Kadir Heybeli de açıklama yaptı. Heybeli açıklamasında, “Seçim biteli bir ay oldu. Bir aydır hiç bir eleştiri ve ithamda bulunmadık ama bakıyoruz her türlü karalama kampanyası devam ediyor. Çamur at izi kalsın. Sayın Başkan böyle bir yere varamazsınız. 2019 yılında nasıl bir belediye devraldık 2024 yılında nasıl bir belediye devrettik bir hafta içinde kamuoyunu bilgilendireceğiz. Biz emeği geçen bütün belediye başkanlarına ilçemize yaptıkları hizmetlerden dolayı her ortamda teşekkür ettik ama sen sayın Başkan bunca yapılan hizmete rağmen sana telefon açıp hayırlı olsun, ilçemize yapacağın her türlü hayırlı işlerin arkasındayız, her türlü desteği vermeye hazırız dememize rağmen bir teşekkür bile etmediniz. Ayrıca göreve geldiğimiz günden beri hiç geriye bakmadık siz bizi geriye bakmak zorunda bıraktınız bunun içinde sayın halkımızdan özür dilerim bir hafta içerisinde (nasıl bir belediye aldık )diye yayınladığınız bildirinize kamuoyu önünde cevap vereceğiz. Birde sizden ricam var zaten var olan şeyleri yapılı olan hizmetleri geçmiş yıllarda ziyadesiyle faaliyet gösteren İşleri değil de (üzerine ne koyduk şeklinde yayınlarsanız halkımızın daha çok memnun olacağı kanısındayız) takdir siz değerli halkımızındır saygılarımızla” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.