Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Serbest bırakacak olanın Allah bin belasını versin!

Siyaset 26.05.2023 - 13:44, Güncelleme: 26.05.2023 - 13:44
 

Serbest bırakacak olanın Allah bin belasını versin!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Isparta’da, vatandaşlarla buluştu. Kaymakkapı Meydanı’nda miting havasında geçen buluşmada konuşan Özgür Özel, “Abdullah Öcalan’ı serbest bırakacak olanın Allah bin belasını versin” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için Kılıçdaroğlu’na Ispartalılardan destek istedi. Millet İttifakı bileşeni tüm partilerin il başkanları, Zafer Partisi İl Başkanı, Milletvekili Yalım Halıcı, milletvekili adayları Tamer Cantekin, Hüseyin Yıldızhan ve Hatice Yıldız ile birlikte seçim otobüsü üzerinden Kaymakkapı Meydanı’ndaki kalabalığa seslenen Özgür Özel’in hedefinde Cumhur İttifakı vardı. Özel, “Bir yalan var ortada. Utanmadan sıkılmadan dediler ki; ‘Abdullah Öcalan’ı serbest bırakacaklar’. Isparta’da duyana duymayana, görene görmeyene söyleyin ki; Bir otobüs geldi, Üstünde Kemal Kılıçdaroğlu’nun resmi vardı. Üstünde vekili vardı. Bu Abdullah Öcalan konusunu açtı. Eline mikrofonunu aldı ve bu büyük yalanı atanların kafasına 3 sefer vurdu. (Mikrofonu 3 kez kürsüye vurarak) ve dedi ki Abdullah Öcalan’ı serbest bırakacak olanın Allah bin belasını versin dedi’ deyin” ifadelerini kullandı. KOLUNDA MHP, KOYNUNDA HÜDA PAR VAR CHP Grup Başkanvekili Özel, “Pazar gününden sonra kutuplaşma olmayacak, kucaklaşma olacak. Yine baharlar gelecek, güzel günler göreceğiz” dedi. Cumhur İttifakı’nı ve AK Parti’yi Hüda Par üzerinden eleştiren Özel, “Biz altı partiyiz. CHP, İYİ Parti, Demokrat Partisi, Deva Partisi, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi. Sağdan sola 6 parti, soldan sağa 6 parti. Peki, bir de Cumhur İttifakı’nın yoklamasına bakalım. Bunlar da 6 parti. Ortada Adalet ve Kalkınma Partisi, bir kolunda Büyük Birlik Partisi, onun yanında Yeniden Refah Partisi, öbür kolunda Milliyetçi Hareket Partisi. Nerede kaldı geri kalan ikisi? Hani Hüda Par vardı. MHP Kolunda, Hüda Par koynunda” diye konuştu. MÜLTECİLERİ SORUNU Konuşmasında Hüda Par ile ilgili vurgular yapan Özel, “Hangi Hüda Par? Bu Türk Bayrağına itirazı olan Hüda Par, Türk Milleti olmaz diyen Hüda Par, T.C yazıları sökülsün, andımız okunmasın diyen Hüda Par, Gonca Kuriş’e domuz bağı yapan, Hizbullah’ın avukatının başında olduğu Hüdapar. Diyarbakır Emniyet Müdürü’müz Gaffar Okkan’ın kanının elinde oldukları Hüda Par’ı meclise soktu bunlar” ifadelerini kullandı. Özel, açıklamalarında mülteci sorununa da dikkat çekerek “Erdoğan’ı gönderirsen, Kılıçdaroğlu gelir ve mültecileri gönderir” dedi. (Bora Tüfekli)
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Isparta’da, vatandaşlarla buluştu. Kaymakkapı Meydanı’nda miting havasında geçen buluşmada konuşan Özgür Özel, “Abdullah Öcalan’ı serbest bırakacak olanın Allah bin belasını versin” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için Kılıçdaroğlu’na Ispartalılardan destek istedi.

Millet İttifakı bileşeni tüm partilerin il başkanları, Zafer Partisi İl Başkanı, Milletvekili Yalım Halıcı, milletvekili adayları Tamer Cantekin, Hüseyin Yıldızhan ve Hatice Yıldız ile birlikte seçim otobüsü üzerinden Kaymakkapı Meydanı’ndaki kalabalığa seslenen Özgür Özel’in hedefinde Cumhur İttifakı vardı.

Özel, “Bir yalan var ortada. Utanmadan sıkılmadan dediler ki; ‘Abdullah Öcalan’ı serbest bırakacaklar’. Isparta’da duyana duymayana, görene görmeyene söyleyin ki; Bir otobüs geldi, Üstünde Kemal Kılıçdaroğlu’nun resmi vardı. Üstünde vekili vardı. Bu Abdullah Öcalan konusunu açtı. Eline mikrofonunu aldı ve bu büyük yalanı atanların kafasına 3 sefer vurdu. (Mikrofonu 3 kez kürsüye vurarak) ve dedi ki Abdullah Öcalan’ı serbest bırakacak olanın Allah bin belasını versin dedi’ deyin” ifadelerini kullandı.

KOLUNDA MHP, KOYNUNDA HÜDA PAR VAR

CHP Grup Başkanvekili Özel, “Pazar gününden sonra kutuplaşma olmayacak, kucaklaşma olacak. Yine baharlar gelecek, güzel günler göreceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı’nı ve AK Parti’yi Hüda Par üzerinden eleştiren Özel, “Biz altı partiyiz. CHP, İYİ Parti, Demokrat Partisi, Deva Partisi, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi. Sağdan sola 6 parti, soldan sağa 6 parti. Peki, bir de Cumhur İttifakı’nın yoklamasına bakalım. Bunlar da 6 parti. Ortada Adalet ve Kalkınma Partisi, bir kolunda Büyük Birlik Partisi, onun yanında Yeniden Refah Partisi, öbür kolunda Milliyetçi Hareket Partisi. Nerede kaldı geri kalan ikisi? Hani Hüda Par vardı. MHP Kolunda, Hüda Par koynunda” diye konuştu.

MÜLTECİLERİ SORUNU

Konuşmasında Hüda Par ile ilgili vurgular yapan Özel, “Hangi Hüda Par? Bu Türk Bayrağına itirazı olan Hüda Par, Türk Milleti olmaz diyen Hüda Par, T.C yazıları sökülsün, andımız okunmasın diyen Hüda Par, Gonca Kuriş’e domuz bağı yapan, Hizbullah’ın avukatının başında olduğu Hüdapar. Diyarbakır Emniyet Müdürü’müz Gaffar Okkan’ın kanının elinde oldukları Hüda Par’ı meclise soktu bunlar” ifadelerini kullandı.

Özel, açıklamalarında mülteci sorununa da dikkat çekerek “Erdoğan’ı gönderirsen, Kılıçdaroğlu gelir ve mültecileri gönderir” dedi. (Bora Tüfekli)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.