Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sesinizi duyurmak için elimizden geleni yapacağız

ısparta 29.04.2024 - 15:25, Güncelleme: 29.04.2024 - 15:25
 

Sesinizi duyurmak için elimizden geleni yapacağız

Sesinizi duyurmak için elimizden geleni yapacağız
CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, IGSİAD’ın konuğu oldu. İş insanlarının ve sanayicinin desteklenmesi gerektiğini kaydeden Halıcı, “Yerel yönetimlerin iş insanlarımızı, sanayicilerimizi desteklemesi ve şehrimizin kalkınması için birlikte hareket etmesi gerekli. Bizlerde sesinizi duyurmak ve sorunlarınıza çözüm önerisi sunmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi. Isparta Girişimci Sanayici ve İş İnsanları Derneği (IGSİAD)’ın 2024 yılı faaliyet döneminde ayda bir gerçekleştirdiği üyeler arası Olağan Kahvaltılı Toplantısının konuğu, Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı oldu. IGSİAD Üyelerinin katılımı ile gerçekleşen kahvaltıda Halıcı, üyelerimizle tanışıp, yaptıkları işler hakkında bilgi aldı. Milletvekili Halıcı, son gerçekleşen yerel seçimleri değerlendirerek, ülkemiz ve Isparta için hayırlı olmasını diledi. Bir şehri ayakta tutan dinamiklerin başında iş insanlarının geldiğini söyleyen Halıcı, “bu nedenle yerel yönetimlerin iş insanlarımızı, sanayicilerimizi desteklemesi ve şehrimizin kalkınması için birlikte hareket etmesi gerekli. Bizlerde sesinizi duyurmak ve sorunlarınıza çözüm önerisi sunmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu. IGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Kapı da programa katılımından dolayı Halıcı’ya teşekkür ederek, tüm vekillerin, belediye başkanı ve yöneticilerin parti gözetmeksizin bir masada oturup Isparta’nın sorunlarını çözmeleri gerektiğini söyledi. Seçimlerin artık geride kaldığını, halkın sandığa giderek kararını verdiğini söyleyen Kapı; “IGSİAD olarak bizler yani iş dünyası, sizleri şu partinin veya bu partinin vekili, belediye başkanı olarak değerlendirmiyoruz, Isparta milletvekili ve Isparta belediye başkanı olarak görüyor ve bu nedenle Isparta sorunları için ortak bir masada oturmanızı bekliyoruz” dedi. 
Sesinizi duyurmak için elimizden geleni yapacağız

CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, IGSİAD’ın konuğu oldu. İş insanlarının ve sanayicinin desteklenmesi gerektiğini kaydeden Halıcı, “Yerel yönetimlerin iş insanlarımızı, sanayicilerimizi desteklemesi ve şehrimizin kalkınması için birlikte hareket etmesi gerekli. Bizlerde sesinizi duyurmak ve sorunlarınıza çözüm önerisi sunmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Isparta Girişimci Sanayici ve İş İnsanları Derneği (IGSİAD)’ın 2024 yılı faaliyet döneminde ayda bir gerçekleştirdiği üyeler arası Olağan Kahvaltılı Toplantısının konuğu, Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı oldu.

IGSİAD Üyelerinin katılımı ile gerçekleşen kahvaltıda Halıcı, üyelerimizle tanışıp, yaptıkları işler hakkında bilgi aldı. Milletvekili Halıcı, son gerçekleşen yerel seçimleri değerlendirerek, ülkemiz ve Isparta için hayırlı olmasını diledi. Bir şehri ayakta tutan dinamiklerin başında iş insanlarının geldiğini söyleyen Halıcı, “bu nedenle yerel yönetimlerin iş insanlarımızı, sanayicilerimizi desteklemesi ve şehrimizin kalkınması için birlikte hareket etmesi gerekli. Bizlerde sesinizi duyurmak ve sorunlarınıza çözüm önerisi sunmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

IGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Kapı da programa katılımından dolayı Halıcı’ya teşekkür ederek, tüm vekillerin, belediye başkanı ve yöneticilerin parti gözetmeksizin bir masada oturup Isparta’nın sorunlarını çözmeleri gerektiğini söyledi.

Seçimlerin artık geride kaldığını, halkın sandığa giderek kararını verdiğini söyleyen Kapı; “IGSİAD olarak bizler yani iş dünyası, sizleri şu partinin veya bu partinin vekili, belediye başkanı olarak değerlendirmiyoruz, Isparta milletvekili ve Isparta belediye başkanı olarak görüyor ve bu nedenle Isparta sorunları için ortak bir masada oturmanızı bekliyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.