Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sönmez’in Gündeminde 3 Önemli Sorun Var!

Siyaset 07.06.2023 - 13:42, Güncelleme: 07.06.2023 - 13:42
 

Sönmez’in Gündeminde 3 Önemli Sorun Var!

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Eğirdir Gölü, Dereboğazı Yolu ve Konya yolu olmak üzere Isparta’nın 3 önemli sorunuyla ilgili yoğun mesai harcayacağını kaydederek “Ispartalı hemşerilerimize söz verdik. Ek kısa sürede çalışmalara başlayacağız” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de Isparta’nın 3 önemli sorunuyla ilgili öncelikli ve etkin bir çalışma yürüteceğini kaydetti. Sönmez’in masasındaki 3 önemli sorun öyle; Eğidir Gölü, Isparta – Antalya Dereboğazı Duble Yolu projesi ve Isparta – Konya Yolu Duble Yol Projesi. Milletvekili Sönmez, “Isparta’nın belirli sorunları var. Bizim de seçim süreci boyunca vatandaşlarında talepleri doğrultusunda verdiğimiz sözler var. Eğirdir Gölü’nde ciddi bir kuraklık problemi var. Gölümüz can çekişiyor. Bununla ilgili hali hazırdaki çalışmalara hız vereceğiz ve yeni çalışmaların da önünü açacağız. Yine Isparta – Konya yolumuz var. Bu yolun duble yol olarak tamamlanmasıyla ilgili de konunun takipçisi olacağız. Ve yine Isparta – Antalya Dereboğazı yolunun duble yol olmasıyla ilgili projeler var. Bu konularda hızlı bir çalışma içerisinde olacağız. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi en kısa sürede çalışmalara başlayacağız” dedi. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri ile ilgili de konuşan Milletvekili Hasan Basri Sönmez, kendisinin ve yeni seçilen milletvekillerinin halen daha meclise alışmadığını kaydederek, “Katılımın çok yüksek olduğu bir seçimi geride bıraktık. Ama, şunu da söylemeliyim ki, ben de dahil yeni milletvekili arkadaşlarımız halen TBMM’ye alışamadı. Zaman zaman kendimizi hala sahada çalışıyor gibi hissediyoruz” dedi. TARİHİ SORUMLULUK 28. dönem milletvekillerinin tarihi bir sorumluluk üstlendiğinin altını çizen MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, “28. Dönemde TBMM’de görev alacak milletvekili alacak arkadaşlarımız tarihi bir sorumluluk üstlendiğini düşünüyorum. Bu tarihi sorumluluk bilinciyle Türkiye yüzyılı hedefine taşıyacağımıza inancımız sonsuzdur” dedi. Sönmez, “Geçen dönem yine ben vardım. Çok küçük bir oyla milletvekili çıkaramadık. 2020 tarihinde Genel Başkanımızın takdiri ile İl Başkanlığı görevine geldik. 3 yıl büyük bir çalışma yaptık. Aldığımız oy bunun göstergesidir. Isparta’da 3 yıl sosyal siyaset anlayışını da getirdik. Ama bu başarı teşkilatın başarısıdır. Şükürler olsun bugünde buradayız” diye konuştu. (Bora Tüfekli)
MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Eğirdir Gölü, Dereboğazı Yolu ve Konya yolu olmak üzere Isparta’nın 3 önemli sorunuyla ilgili yoğun mesai harcayacağını kaydederek “Ispartalı hemşerilerimize söz verdik. Ek kısa sürede çalışmalara başlayacağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de Isparta’nın 3 önemli sorunuyla ilgili öncelikli ve etkin bir çalışma yürüteceğini kaydetti.

Sönmez’in masasındaki 3 önemli sorun öyle; Eğidir Gölü, Isparta – Antalya Dereboğazı Duble Yolu projesi ve Isparta – Konya Yolu Duble Yol Projesi.

Milletvekili Sönmez, “Isparta’nın belirli sorunları var. Bizim de seçim süreci boyunca vatandaşlarında talepleri doğrultusunda verdiğimiz sözler var. Eğirdir Gölü’nde ciddi bir kuraklık problemi var. Gölümüz can çekişiyor. Bununla ilgili hali hazırdaki çalışmalara hız vereceğiz ve yeni çalışmaların da önünü açacağız. Yine Isparta – Konya yolumuz var. Bu yolun duble yol olarak tamamlanmasıyla ilgili de konunun takipçisi olacağız. Ve yine Isparta – Antalya Dereboğazı yolunun duble yol olmasıyla ilgili projeler var. Bu konularda hızlı bir çalışma içerisinde olacağız. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi en kısa sürede çalışmalara başlayacağız” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri ile ilgili de konuşan Milletvekili Hasan Basri Sönmez, kendisinin ve yeni seçilen milletvekillerinin halen daha meclise alışmadığını kaydederek, “Katılımın çok yüksek olduğu bir seçimi geride bıraktık. Ama, şunu da söylemeliyim ki, ben de dahil yeni milletvekili arkadaşlarımız halen TBMM’ye alışamadı. Zaman zaman kendimizi hala sahada çalışıyor gibi hissediyoruz” dedi.

TARİHİ SORUMLULUK

28. dönem milletvekillerinin tarihi bir sorumluluk üstlendiğinin altını çizen MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, “28. Dönemde TBMM’de görev alacak milletvekili alacak arkadaşlarımız tarihi bir sorumluluk üstlendiğini düşünüyorum. Bu tarihi sorumluluk bilinciyle Türkiye yüzyılı hedefine taşıyacağımıza inancımız sonsuzdur” dedi.

Sönmez, “Geçen dönem yine ben vardım. Çok küçük bir oyla milletvekili çıkaramadık. 2020 tarihinde Genel Başkanımızın takdiri ile İl Başkanlığı görevine geldik. 3 yıl büyük bir çalışma yaptık. Aldığımız oy bunun göstergesidir. Isparta’da 3 yıl sosyal siyaset anlayışını da getirdik. Ama bu başarı teşkilatın başarısıdır. Şükürler olsun bugünde buradayız” diye konuştu. (Bora Tüfekli)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.