Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SU SIKINTISI Çözüme Kavuşuyor

ilçeler 17.05.2023 - 14:04, Güncelleme: 17.05.2023 - 14:04
 

SU SIKINTISI Çözüme Kavuşuyor

Yalvaç’ta içme suyunda yaşanan kâbus bu yıl sona eriyor. Belediye yeni içme suyu tesisinin yapım işine başladığını duyurdu.
Son yıllarda Yalvaç ilçe merkezinde baş gösteren içme suyu sıkıntısının bu yıl içerisinde çözüme kavuşacağı haber verildi. İlçe merkezine içme suyu sağlayan ve halk arasında Su Çıktı olarak bilinen, su kaynağından alınan suyun yıllardır değişmeyen eski su şebekesinden evlere dağıtımı nedeniyle musluklardan çamurlu su akıyordu. Yalvaç Belediyesi İller Bankası tarafından projesi yapılan içme suyu tesisi yapım işinin başladığını duyurdu. 12 milyon 643 bin Tl bedelli projenin ihalesini kazanan firmaya yer tesliminin yapıldığı ve Nisan ayı itibariyle çalışmaların başladığı haber verildi. İlçeye içme suyu getirecek olan borularında geldiğini duyuran yetkililer iş bitim tarihinin Ekim ayı olarak planlandığını ifade etti.
Yalvaç’ta içme suyunda yaşanan kâbus bu yıl sona eriyor. Belediye yeni içme suyu tesisinin yapım işine başladığını duyurdu.

Son yıllarda Yalvaç ilçe merkezinde baş gösteren içme suyu sıkıntısının bu yıl içerisinde çözüme kavuşacağı haber verildi.

İlçe merkezine içme suyu sağlayan ve halk arasında Su Çıktı olarak bilinen, su kaynağından alınan suyun yıllardır değişmeyen eski su şebekesinden evlere dağıtımı nedeniyle musluklardan çamurlu su akıyordu.

Yalvaç Belediyesi İller Bankası tarafından projesi yapılan içme suyu tesisi yapım işinin başladığını duyurdu.

12 milyon 643 bin Tl bedelli projenin ihalesini kazanan firmaya yer tesliminin yapıldığı ve Nisan ayı itibariyle çalışmaların başladığı haber verildi. İlçeye içme suyu getirecek olan borularında geldiğini duyuran yetkililer iş bitim tarihinin Ekim ayı olarak planlandığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.