Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TFF FUCHS SPORTS İLE ANLAŞMASINI FESHETTİ

Spor 29.03.2023 - 20:52, Güncelleme: 29.03.2023 - 20:55
 

TFF FUCHS SPORTS İLE ANLAŞMASINI FESHETTİ

TFF FUCHS SPORTS İLE ANLAŞMASINI FESHETTİ
TFF'nin, 2.Lig ve 3.Lig'in yayın hakkı için sözleşme imzaladığı Fuchs Sports ile yaptığı anlaşmayı tek taraflı feshettiği iddia edildi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun, 2.Lig ve 3.Lig'in yayın hakkı için sezon başında sözleşme imzaladığı Fuchs Sports ile yaptığı anlaşmayı tek taraflı feshettiği iddia edildi. Fuchs Sports, TFF 2. Lig'de 29'uncu hafta maçlarını yayınlayacağını açıklamış, sonrasında da teknik bakımı gerekçe göstererek maç yayını olmayacağını duyurmuştu. TFF'nin kulüplere ödeme yapmaması nedeniyle Fuchs Sports'un sözleşmesini tek taraflı feshettiği belirtilirken, bazı kaynaklar da TFF'nin söz konusu yayıncı kuruluşa ödeme için ek süre tanıdığını bildirdi. Konuyla ilgili hem TFF hem de Fuchs Sports'un yapacağı açıklama merakla bekleniyor. Abonelik ödemesi yapan kullanıcılar yaşanılan belirsizlikten dolayı duydukları rahatsızlığı sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Sezonun ilk çeyreğinde TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig için yayın ihalesi açılmış ve ihaleyi Fuchs Sports kazanmıştı. Türkiye’deki yeni dijital platform Fuchs Sports’un 5 yıl boyunca TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig maçlarını yayınlayacağı açıklanmıştı. Şubat ayına kadar YouTube’dan ücretsiz maç yayını yapan Fuchs Sports, Şubat sonuyla beraber platforma geçiş yapmıştı. Aylık ve yıllık ücret de belirleyen Fuchs Sports’un TFF’ye ve kulüplere ödeme yapmadığı iddia edildi. Bunun üzerine TFF’nin Fuchs Sports ile anlaşmasını feshettiği öne sürüldü. Fuchs Sports’un Yükümlülüklerini Yerine Getirmediği Öğrenildi Fuchs Sports’un TFF’ye ve kulüplere maddi yükümlülüklerini yerine getirmediği öğrenildi. Radyospor’dan Nazım Türknas’ın paylaşımına göre TFF, bu sebeple anlaşmayı feshetti. Nazım Türknas’ın konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi: TFF’nin 2’nci Lig ve 3’üncü Lig'in yayın haklarını alan Fuchs Sports’un sözleşmesini feshetmesinde, sadece TFF’ye değil tüm kulüplere ve şirket yetkililerine de maddi yükümlülüklerini yerine getirmediği öğrenildi.
TFF FUCHS SPORTS İLE ANLAŞMASINI FESHETTİ

TFF'nin, 2.Lig ve 3.Lig'in yayın hakkı için sözleşme imzaladığı Fuchs Sports ile yaptığı anlaşmayı tek taraflı feshettiği iddia edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, 2.Lig ve 3.Lig'in yayın hakkı için sezon başında sözleşme imzaladığı Fuchs Sports ile yaptığı anlaşmayı tek taraflı feshettiği iddia edildi.

Fuchs Sports, TFF 2. Lig'de 29'uncu hafta maçlarını yayınlayacağını açıklamış, sonrasında da teknik bakımı gerekçe göstererek maç yayını olmayacağını duyurmuştu. TFF'nin kulüplere ödeme yapmaması nedeniyle Fuchs Sports'un sözleşmesini tek taraflı feshettiği belirtilirken, bazı kaynaklar da TFF'nin söz konusu yayıncı kuruluşa ödeme için ek süre tanıdığını bildirdi.

Konuyla ilgili hem TFF hem de Fuchs Sports'un yapacağı açıklama merakla bekleniyor. Abonelik ödemesi yapan kullanıcılar yaşanılan belirsizlikten dolayı duydukları rahatsızlığı sosyal medya hesaplarından dile getirdi.

Sezonun ilk çeyreğinde TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig için yayın ihalesi açılmış ve ihaleyi Fuchs Sports kazanmıştı. Türkiye’deki yeni dijital platform Fuchs Sports’un 5 yıl boyunca TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig maçlarını yayınlayacağı açıklanmıştı. Şubat ayına kadar YouTube’dan ücretsiz maç yayını yapan Fuchs Sports, Şubat sonuyla beraber platforma geçiş yapmıştı. Aylık ve yıllık ücret de belirleyen Fuchs Sports’un TFF’ye ve kulüplere ödeme yapmadığı iddia edildi. Bunun üzerine TFF’nin Fuchs Sports ile anlaşmasını feshettiği öne sürüldü.

Fuchs Sports’un Yükümlülüklerini Yerine Getirmediği Öğrenildi

Fuchs Sports’un TFF’ye ve kulüplere maddi yükümlülüklerini yerine getirmediği öğrenildi. Radyospor’dan Nazım Türknas’ın paylaşımına göre TFF, bu sebeple anlaşmayı feshetti. Nazım Türknas’ın konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

TFF’nin 2’nci Lig ve 3’üncü Lig'in yayın haklarını alan Fuchs Sports’un sözleşmesini feshetmesinde, sadece TFF’ye değil tüm kulüplere ve şirket yetkililerine de maddi yükümlülüklerini yerine getirmediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.