Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Türkiye’nin ilk ve tek Engelsiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

Sağlık 25.03.2022 - 15:04, Güncelleme: 25.03.2022 - 15:04
 

Türkiye’nin ilk ve tek Engelsiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin ilk ve tek Engelsiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Erişilebilirlik Bayrağına kavuştu.
Isparta Valiliği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce oluşturulan Isparta Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu tarafından “Erişilebilirlik Belgesi” alan Engelsiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine Erişebilirlik Bayrağı da teslim edildi. Hastane hakkında bilgi veren Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Müge Çına, “Engelsiz Ağız Diş Sağlığı Hastanesi, Türkiye’de ve dünyada engelli hastalarımıza ayaktan ve yataklı servisi ile tüm diş hekimliği uygulamalarının yapılabildiği ilk ve tek hastane olması nedeniyle önemli bir projedir. Hem ülkemizde hem dünyada benzer merkezlerin yaygınlaşmasına öncülük etmesini gönülden arzu ediyoruz. Hastanemizin engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun olduğunu gösteren erişilebilirlik belgesinin  Erişilebilirlik Bayrağını Fakülte olarak Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Isparta ili Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme komisyonundan teslim aldık. Bu uzun süren bir çalışma ve çabanın sonucudur. Bundan sonraki dönemde hedefimiz tüm Diş Hekimliği Fakültesi binasının erişebilirlik belgesini alması olacaktır.” dedi. 
Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin ilk ve tek Engelsiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Erişilebilirlik Bayrağına kavuştu.

Isparta Valiliği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce oluşturulan Isparta Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu tarafından “Erişilebilirlik Belgesi” alan Engelsiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine Erişebilirlik Bayrağı da teslim edildi.

Hastane hakkında bilgi veren Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Müge Çına, “Engelsiz Ağız Diş Sağlığı Hastanesi, Türkiye’de ve dünyada engelli hastalarımıza ayaktan ve yataklı servisi ile tüm diş hekimliği uygulamalarının yapılabildiği ilk ve tek hastane olması nedeniyle önemli bir projedir. Hem ülkemizde hem dünyada benzer merkezlerin yaygınlaşmasına öncülük etmesini gönülden arzu ediyoruz. Hastanemizin engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun olduğunu gösteren erişilebilirlik belgesinin  Erişilebilirlik Bayrağını Fakülte olarak Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Isparta ili Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme komisyonundan teslim aldık. Bu uzun süren bir çalışma ve çabanın sonucudur. Bundan sonraki dönemde hedefimiz tüm Diş Hekimliği Fakültesi binasının erişebilirlik belgesini alması olacaktır.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.