Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Seymenoğlu’ndan Berat Kandili Mesajı

Gündem 17.03.2022 - 13:14, Güncelleme: 17.03.2022 - 13:18
 

Vali Seymenoğlu’ndan Berat Kandili Mesajı

Vali Ömer Seymenoğlu, Berat Kandili sebebiyle yayınladığı mesajında “Böyle önemli bir gecenin daralan kalplere aydınlık, zor durumda olanlara kolaylıklara vesile olması en büyük temennimizdir” dedi.
  Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, mesajında “Nurlu gölgesinin üzerimize düşmeye başladığı Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili’ne ulaşmanın sevinci ve heyecanı içerisindeyiz. Berat, bizlere kulluk bilinci ile günahlardan arınmayı suç ve yanlışlardan kaçınmayı ve Yüce Allah'ın sonsuz rahmet ve merhametine sığınmayı müjdeler. Bu müstesna geceden azami derecede faydalanmalı ve ibadetlerimizle, dualarımızla Allah’ın rahmet ve lütfuna tecelli olmaya çalışmalıyız. Böyle önemli bir gecenin daralan kalplere aydınlık, zor durumda olanlara kolaylıklara vesile olması en büyük temennimizdir. Berat Kandilinin tüm İslam âlemine ve ülkemize; birlik, beraberlik, huzur ve barışa vesile olmasını diler, tüm hemşerilerimin Mübarek Berat kandilini kutlarım” dedi. (Haber Merkezi)    
Vali Ömer Seymenoğlu, Berat Kandili sebebiyle yayınladığı mesajında “Böyle önemli bir gecenin daralan kalplere aydınlık, zor durumda olanlara kolaylıklara vesile olması en büyük temennimizdir” dedi.

 

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, mesajında “Nurlu gölgesinin üzerimize düşmeye başladığı Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili’ne ulaşmanın sevinci ve heyecanı içerisindeyiz.

Berat, bizlere kulluk bilinci ile günahlardan arınmayı suç ve yanlışlardan kaçınmayı ve Yüce Allah'ın sonsuz rahmet ve merhametine sığınmayı müjdeler. Bu müstesna geceden azami derecede faydalanmalı ve ibadetlerimizle, dualarımızla Allah’ın rahmet ve lütfuna tecelli olmaya çalışmalıyız.

Böyle önemli bir gecenin daralan kalplere aydınlık, zor durumda olanlara kolaylıklara vesile olması en büyük temennimizdir.

Berat Kandilinin tüm İslam âlemine ve ülkemize; birlik, beraberlik, huzur ve barışa vesile olmasını diler, tüm hemşerilerimin Mübarek Berat kandilini kutlarım” dedi. (Haber Merkezi)

 

 

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.