Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vatan mahallesinde yangın

ısparta 14.06.2024 - 10:01, Güncelleme: 14.06.2024 - 10:38
 

Vatan mahallesinde yangın

Isparta'da vatan mahallesinde yaşanan ot yangını mahalle sakinleri arasında kısa süreliğine panik yaşattı.
Isparta'nın Vatan Mahallesi'nde dün saat 20.00 sıralarında boş bir arazide yangın çıktı.  Yangını fark eden vatandaşlar, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine hızla intikal eden ekipler, yangına kısa sürede müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve yangını söndürdü. Yangın sonucu herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadığı belirlendi. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, ekipler olay yerinde incelemelerde bulundu. Yangının çevredeki evlere sıçramadan söndürülmesi, daha büyük bir felaketin önüne geçti.  
Isparta'da vatan mahallesinde yaşanan ot yangını mahalle sakinleri arasında kısa süreliğine panik yaşattı.

Isparta'nın Vatan Mahallesi'nde dün saat 20.00 sıralarında boş bir arazide yangın çıktı. 

Yangını fark eden vatandaşlar, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine hızla intikal eden ekipler, yangına kısa sürede müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve yangını söndürdü. Yangın sonucu herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadığı belirlendi.

Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, ekipler olay yerinde incelemelerde bulundu. Yangının çevredeki evlere sıçramadan söndürülmesi, daha büyük bir felaketin önüne geçti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.