Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yalvaç Milli Eğitim Müdürü Kocagöncü görevden alındı

Eğitim 12.03.2022 - 15:04, Güncelleme: 12.03.2022 - 15:04
 

Yalvaç Milli Eğitim Müdürü Kocagöncü görevden alındı

Yalvaç Milli Eğitim Müdürü Kocagöncü görevden alındı
Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bir süredir yürütülen soruşturma sonucunda, Yalvaç Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kocagöncü görevinden alındı. Özyalvaç.com’un haberine göre; Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü’nde öğrenci taşıma ihaleleri ve bazı konularda yürütülen soruşturmalar, geçtiğimiz hafta müfettişler tarafından sonuçlandırıldı ve müfettişler tarafından teklif edilen cezalar nedeniyle Milli Eğitim Müdürü Kocagöncü’nün görevinden alınarak Gelendost’a öğretmen olarak gönderildiği haber alındı. Kocagöncü’nün görevden alınma yazısı bugün resmi sisteme düşerken, görevden ayrılışı pazartesi günü yapmasının beklendiği haber alındı. Soruşturmalarla ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı’nın Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğu ve adli sürecinde başladığı duyumları da alındı. YENİ MÜDÜR NECDET EROL Yalvaç Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kocagöncü’nün görevden alınmasının ardından yerine gelecek isim de belli oldu. Alınan bilgiye göre, Yalvaç Milli Eğitim’in yeni müdürü Necdet Erol oldu. Erol’un İstanbul Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevinden Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü görevine asaleten atandığı öğrenildi. 1975 Çanakkale doğumlu olan Erol’un Selçuk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği mezunu olduğu, daha önce de İstanbul-Güngören Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde bulunduğu öğrenildi. Yeni müdür Necdet Erol’un önümüzdeki hafta göreve başlayacağı öğrenildi. 
Yalvaç Milli Eğitim Müdürü Kocagöncü görevden alındı

Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bir süredir yürütülen soruşturma sonucunda, Yalvaç Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kocagöncü görevinden alındı.

Özyalvaç.com’un haberine göre; Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü’nde öğrenci taşıma ihaleleri ve bazı konularda yürütülen soruşturmalar, geçtiğimiz hafta müfettişler tarafından sonuçlandırıldı ve müfettişler tarafından teklif edilen cezalar nedeniyle Milli Eğitim Müdürü Kocagöncü’nün görevinden alınarak Gelendost’a öğretmen olarak gönderildiği haber alındı.

Kocagöncü’nün görevden alınma yazısı bugün resmi sisteme düşerken, görevden ayrılışı pazartesi günü yapmasının beklendiği haber alındı.

Soruşturmalarla ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı’nın Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğu ve adli sürecinde başladığı duyumları da alındı.

YENİ MÜDÜR NECDET EROL

Yalvaç Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kocagöncü’nün görevden alınmasının ardından yerine gelecek isim de belli oldu.

Alınan bilgiye göre, Yalvaç Milli Eğitim’in yeni müdürü Necdet Erol oldu.

Erol’un İstanbul Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevinden Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü görevine asaleten atandığı öğrenildi.

1975 Çanakkale doğumlu olan Erol’un Selçuk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği mezunu olduğu, daha önce de İstanbul-Güngören Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde bulunduğu öğrenildi.

Yeni müdür Necdet Erol’un önümüzdeki hafta göreve başlayacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.