Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yalvaçlı Sporcular Başarılarını Kutladılar

ilçeler 02.05.2023 - 14:31, Güncelleme: 02.05.2023 - 14:31
 

Yalvaçlı Sporcular Başarılarını Kutladılar

Okullar arası Okçuluk Müsabakalarında başarılı olan Yalvaçlı sporcular kahvaltıda buluştu.
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Okullar arası Geleneksel Türk Okçuluğu müsabakalarında üstün bir başarı göstererek 12 madalya ile dönen başarılı sporcular bu başarılarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Erol ve Müftü Muhammed Yusuf Yaşar’ın da katıldığı kahvaltıda kutladı. Okullar Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmalarında müsabakaya katılan şampiyon sporcular ve aileleri ile birlikte Yalvaç Milli Eğitim müdürü Necdet Erol ve ilçe müftüsü Muhammed Yusuf Yaşar beyin katılımları ile sabah kahvaltısında spor kulübünde buluştu. Yalvaç Çınarspor Kulübü Başkanı Ahmet Görgün; “Sporculara başarı belgelerini taktim ettik gözlerinin parıltıları bizlere her şeyi anlatıyordu. Katılım sağlayan değerli müdürlerimize ve ailelerimize imece usulü yapmış oldukları kahvaltı desteklerinden dolayı teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 
Okullar arası Okçuluk Müsabakalarında başarılı olan Yalvaçlı sporcular kahvaltıda buluştu.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Okullar arası Geleneksel Türk Okçuluğu müsabakalarında üstün bir başarı göstererek 12 madalya ile dönen başarılı sporcular bu başarılarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Erol ve Müftü Muhammed Yusuf Yaşar’ın da katıldığı kahvaltıda kutladı.

Okullar Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmalarında müsabakaya katılan şampiyon sporcular ve aileleri ile birlikte Yalvaç Milli Eğitim müdürü Necdet Erol ve ilçe müftüsü Muhammed Yusuf Yaşar beyin katılımları ile sabah kahvaltısında spor kulübünde buluştu. Yalvaç Çınarspor Kulübü Başkanı Ahmet Görgün; “Sporculara başarı belgelerini taktim ettik gözlerinin parıltıları bizlere her şeyi anlatıyordu.

Katılım sağlayan değerli müdürlerimize ve ailelerimize imece usulü yapmış oldukları kahvaltı desteklerinden dolayı teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.