Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yazgan Hız Kesmeden Ziyaretlerine Devam Ediyor

Siyaset 21.03.2024 - 11:31, Güncelleme: 21.03.2024 - 11:31
 

Yazgan Hız Kesmeden Ziyaretlerine Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Isparta Belediye Başkan adayı Atakan Yazgan, CHP il ilçe örgütü ve belediye meclis üyeleriyle birlikte, Parlayan Cam Nakliyat İnşaat Turizm Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi'ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında, şirket çalışanları ve yönetim kurulu üyeleriyle verimli sohbetler gerçekleştiren Yazgan, belediyeye gelmesi durumunda yapacak olduğu projelerden bahsederek fikir alışverişinde bulundu. Atakan Yazgan'ın samimi yaklaşımı ve projeleri hakkındaki açıklamaları, ziyaretin olumlu bir atmosferde geçmesini sağladı. Şirket yönetimi, Yazgan ve CHP heyetine hoş ziyaretleri için teşekkürlerini sundu.  

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Isparta Belediye Başkan adayı Atakan Yazgan, CHP il ilçe örgütü ve belediye meclis üyeleriyle birlikte, Parlayan Cam Nakliyat İnşaat Turizm Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi'ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında, şirket çalışanları ve yönetim kurulu üyeleriyle verimli sohbetler gerçekleştiren Yazgan, belediyeye gelmesi durumunda yapacak olduğu projelerden bahsederek fikir alışverişinde bulundu.

Atakan Yazgan'ın samimi yaklaşımı ve projeleri hakkındaki açıklamaları, ziyaretin olumlu bir atmosferde geçmesini sağladı. Şirket yönetimi, Yazgan ve CHP heyetine hoş ziyaretleri için teşekkürlerini sundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.