Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yazılı Kanyon’a ziyaretçi akını

ısparta 24.06.2024 - 14:00, Güncelleme: 24.06.2024 - 14:00
 

Yazılı Kanyon’a ziyaretçi akını

Sütçüler Yazılı Kanyon Tabiat Parkı, hafta sonunu doğada geçirmek isteyen vatandaşların ilgi odağı oldu.
Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, eşsiz doğa manzarası ve yürüyüş parkuruyla ünlü olan Yazılı Kanyon Tabiat Parkı'na akın etti. Turistlerin Gözdesi Yazılı Kanyon Her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da Yazılı Kanyon Tabiat Parkı, ziyaretçi akınına uğradı. Hem yerli hem de yabancı turistlerin öncelikli tercihleri arasında yer alan park, tatil süresince dolup taştı. Ziyaretçiler, serin havanın ve güzel manzaranın tadını çıkararak keyifli vakit geçirdi. Doğa İle İç İçe Bir Tatil Yazılı Kanyon Tabiat Parkı'na gelenler, doğa ile iç içe olmanın ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmenin tadını çıkardı. Park, sunduğu eşsiz doğa manzarası ve yürüyüş parkurları ile doğaseverlerin vazgeçilmez adreslerinden biri oldu. (HABER MERKEZİ)
Sütçüler Yazılı Kanyon Tabiat Parkı, hafta sonunu doğada geçirmek isteyen vatandaşların ilgi odağı oldu.

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, eşsiz doğa manzarası ve yürüyüş parkuruyla ünlü olan Yazılı Kanyon Tabiat Parkı'na akın etti.

Turistlerin Gözdesi Yazılı Kanyon

Her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da Yazılı Kanyon Tabiat Parkı, ziyaretçi akınına uğradı. Hem yerli hem de yabancı turistlerin öncelikli tercihleri arasında yer alan park, tatil süresince dolup taştı. Ziyaretçiler, serin havanın ve güzel manzaranın tadını çıkararak keyifli vakit geçirdi.

Doğa İle İç İçe Bir Tatil

Yazılı Kanyon Tabiat Parkı'na gelenler, doğa ile iç içe olmanın ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmenin tadını çıkardı. Park, sunduğu eşsiz doğa manzarası ve yürüyüş parkurları ile doğaseverlerin vazgeçilmez adreslerinden biri oldu. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.