Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yeni sezon hazırlıklı sürüyor

Spor 10.08.2022 - 16:51, Güncelleme: 10.08.2022 - 16:51
 

Yeni sezon hazırlıklı sürüyor

Yeni sezon hazırlıklı sürüyor
Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Isparta 32 Spor, yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor.  Isparta Valisi Aydın Baruş ve İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, Isparta 32 Sporun antrenmanını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu. Ispartaspor'un şehir için önemli bir marka olduğunu hatırlatan Isparta Valisi Aydın Baruş, " Bu kulübe hepimiz sahip çıkalım. Ispartaspor’umuza hep birlikte sahip çıkarsak başarılar gelecektir zaten. Ispartaspor'umuz üst sıralara oynayan bir başarıya sahip olacak. Hocamız tecrübeli. Futbolculuğundan da tanıyorum, ona güveniyorum. Teknik kadromuza, başkan ve yönetim kurulumuza güveniyoruz. Hep birlikte çalışırsak başarı niye gelmesin" dedi.
Yeni sezon hazırlıklı sürüyor

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Isparta 32 Spor, yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor. 

Isparta Valisi Aydın Baruş ve İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, Isparta 32 Sporun antrenmanını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.
Ispartaspor'un şehir için önemli bir marka olduğunu hatırlatan Isparta Valisi Aydın Baruş, " Bu kulübe hepimiz sahip çıkalım. Ispartaspor’umuza hep birlikte sahip çıkarsak başarılar gelecektir zaten. Ispartaspor'umuz üst sıralara oynayan bir başarıya sahip olacak. Hocamız tecrübeli. Futbolculuğundan da tanıyorum, ona güveniyorum. Teknik kadromuza, başkan ve yönetim kurulumuza güveniyoruz. Hep birlikte çalışırsak başarı niye gelmesin" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.