Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yusuf Şimşek'le Yollar Ayrıldı

Spor 26.09.2022 - 09:26, Güncelleme: 26.09.2022 - 09:26
 

Yusuf Şimşek'le Yollar Ayrıldı

Ispartaspor’da İnegölspor maçı sonrası Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile yollar ayrıldığı öğrenildi.
Ispartaspor'da Yusuf Şimşek'in istifasıyla yönetim kurulu toplandı. Başkan Kabalak'ın rahatsızlığı nedeniyle 2. Başkan Gültekin Özdemir başkanlığında yönetim toplandı. Yusuf Şimşek'in istifası değerlendirildi. Yusuf Şimşek ile yollar ayrıldığı ve 4 teknik direktör ismi üzerinde istişareler yapıldı. 4 isim masada duruyor. Yönetim Kurulu toplantı halinde bu 4 teknik direktörün artı ve eksileri değerlendirildikten sonra bu isimlerden biriyle anlaşma sağlanacağı öğrenildi.  Biri yerli olmak üzere 4 teknik isim üzerinde istişareler yapılıyor.
Ispartaspor’da İnegölspor maçı sonrası Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile yollar ayrıldığı öğrenildi.

Ispartaspor'da Yusuf Şimşek'in istifasıyla yönetim kurulu toplandı. Başkan Kabalak'ın rahatsızlığı nedeniyle 2. Başkan Gültekin Özdemir başkanlığında yönetim toplandı. Yusuf Şimşek'in istifası değerlendirildi. Yusuf Şimşek ile yollar ayrıldığı ve 4 teknik direktör ismi üzerinde istişareler yapıldı. 4 isim masada duruyor. Yönetim Kurulu toplantı halinde bu 4 teknik direktörün artı ve eksileri değerlendirildikten sonra bu isimlerden biriyle anlaşma sağlanacağı öğrenildi. 
Biri yerli olmak üzere 4 teknik isim üzerinde istişareler yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.