Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaçakçılık Operasyonu: 1 Gözaltı

Asayiş 12.04.2022 - 16:45, Güncelleme: 12.04.2022 - 16:45
 

Kaçakçılık Operasyonu: 1 Gözaltı

Emniyet ekipleri tarafından yapılan operasyonda çok sayıda kaçak makaron ve tütün mamulü ele geçirildi.
Isparta Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar çerçevesinde bir ev ve araçta arama yaptı. Yapılan aramada 145 karton yani bin 450 paket gümrük kaçağı makaron, 35 kilogram kıyılmış tütün, 27 paket doldurulmuş sigara ve 1 adet sigara doldurma makinası ele geçirildi. Ele geçen malzemelere polis tarafından el konulurken, konuyla ilgili 1 kişi ise gözaltına alınarak hakkında adli işlem başlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın Huzur ve Güven ortamında yaşamalarını sağlamak, halkımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta İl Emniyet Müdürlüğü olarak alanda, uygulama noktalarında, okul çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız Değerli hemşehrilerimizin 112 Acil Çağrı Merkezi hattına ve 505 318 32 44 numaralı WhatsApp ve BİP iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyoruz. Sizlerden gelen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu bilgilerinize sunuyoruz” denildi.
Emniyet ekipleri tarafından yapılan operasyonda çok sayıda kaçak makaron ve tütün mamulü ele geçirildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar çerçevesinde bir ev ve araçta arama yaptı.

Yapılan aramada 145 karton yani bin 450 paket gümrük kaçağı makaron, 35 kilogram kıyılmış tütün, 27 paket doldurulmuş sigara ve 1 adet sigara doldurma makinası ele geçirildi.

Ele geçen malzemelere polis tarafından el konulurken, konuyla ilgili 1 kişi ise gözaltına alınarak hakkında adli işlem başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın Huzur ve Güven ortamında yaşamalarını sağlamak, halkımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta İl Emniyet Müdürlüğü olarak alanda, uygulama noktalarında, okul çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız

Değerli hemşehrilerimizin 112 Acil Çağrı Merkezi hattına ve 505 318 32 44 numaralı WhatsApp ve BİP iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyoruz. Sizlerden gelen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu bilgilerinize sunuyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.