Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Keçiborlu Çok Güzel Yatırımlar Aldı

ilçeler 26.04.2023 - 15:09, Güncelleme: 26.04.2023 - 15:09
 

Keçiborlu Çok Güzel Yatırımlar Aldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanıvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Keçiborlu ilçesini ziyaret etti. Teşkilat mensuplarıyla buluşan Bilgiç, ardından esnaf ziyareti yaptı.
Keçiborlu AK Parti İlçe Başkanlığında partililer tarafından karşılanan Bilgiç konuşmasında; "Hepinize her şeyden önce bugüne kadar şahsıma ve partime göstermiş olduğunuz destekleriniz için en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten Keçiborlu’nun pozitif olarak diğer yerlerden ayrıştığını söylemem lazım. Sizlerle birlikte Keçiborlu ayrı bir güzelleşti, çok güzel yatırımlar aldı. Burada bütün bu projeleri oluşturan, takip eden, gerçekleştirilmesi sağlayan bizzat sizler oldunuz. O yüzden ben hem ilçe başkanlarımıza, belediye başkanımıza, il genel meclis üyelerimize ve bütün teşkilata ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Keçiborlu’ya her gelişimiz de bir farklı güzel Keçiborlu gördük" dedi. Bilgiç, ardından Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ve partililerle esnaf ziyaretinde bulundu.  
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanıvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Keçiborlu ilçesini ziyaret etti. Teşkilat mensuplarıyla buluşan Bilgiç, ardından esnaf ziyareti yaptı.

Keçiborlu AK Parti İlçe Başkanlığında partililer tarafından karşılanan Bilgiç konuşmasında; "Hepinize her şeyden önce bugüne kadar şahsıma ve partime göstermiş olduğunuz destekleriniz için en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten Keçiborlu’nun pozitif olarak diğer yerlerden ayrıştığını söylemem lazım. Sizlerle birlikte Keçiborlu ayrı bir güzelleşti, çok güzel yatırımlar aldı. Burada bütün bu projeleri oluşturan, takip eden, gerçekleştirilmesi sağlayan bizzat sizler oldunuz. O yüzden ben hem ilçe başkanlarımıza, belediye başkanımıza, il genel meclis üyelerimize ve bütün teşkilata ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Keçiborlu’ya her gelişimiz de bir farklı güzel Keçiborlu gördük" dedi.

Bilgiç, ardından Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ve partililerle esnaf ziyaretinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.