Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Obezite Standı Kuruldu

Gündem 23.05.2023 - 14:12, Güncelleme: 23.05.2023 - 14:12
 

Obezite Standı Kuruldu

Obezite Standı Kuruldu
Isparta Şehir Hastanesi'nde Avrupa Obezite Günü nedeniyle kurulan stant  idarecilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Isparta Şehir Hastanesi olarak Obezite ile savaşmak için hastanede Hekim, Hemşire, Diyetisyen, Psikolog ve Fizyoterapistten oluşan bir ekiple hizmet veriyor.      "Yaşam tarzımızı değiştirip, fazla yüklerimizden kurtulalım" diyorsanız sizler de Isparta Şehir Hastanesi Obezite merkezine bekleniyorsunuz.  
Obezite Standı Kuruldu

Isparta Şehir Hastanesi'nde Avrupa Obezite Günü nedeniyle kurulan stant  idarecilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Isparta Şehir Hastanesi olarak Obezite ile savaşmak için hastanede Hekim, Hemşire, Diyetisyen, Psikolog ve Fizyoterapistten oluşan bir ekiple hizmet veriyor.     

"Yaşam tarzımızı değiştirip, fazla yüklerimizden kurtulalım" diyorsanız sizler de Isparta Şehir Hastanesi Obezite merkezine bekleniyorsunuz.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.