Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Kuruldu

Spor 07.04.2022 - 13:19, Güncelleme: 07.04.2022 - 13:19
 

Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Kuruldu

Isparta Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Derneği kuruldu. Dernek Başkanlığına ise Fatih Hakkı Meydan Getirildi.
Isparta Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ilk genel kurulunu Pirimehmet Mahallesi İmamzade İş hanındaki şube ofisinde gerçekleştirdi. Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu asil ve yedek üyelerinin belirlendiği 4 Nisan’da yapılan Genel Kurul sonrası Başkan seçilen Fatih Hakkı Meydan “Isparta Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Derneği bir ihtiyaçtı. Bundan böyle Isparta’da aktif olarak çalışmalarımızı üyelerimiz ve sporcularımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Bağımlılıklarla mücadele de sporun gücünden faydalanmak zorundayız. Gençlerimizin sağlıklarını korumak ve kaliteli zamanlar geçirmelerini sağlayacağız” dedi. Dernek Yönetiminde şu isimler yer aldı. Başkan 1.  Fatih Hakkı MEYDAN Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; 1. MUHAMMED SAİD UYAR 2. YAŞAR ERBİL 3. GÜNAY BAĞIRSAKÇI 4. ALİ ONUR DURAN Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine; 1. MUSTAFA KARACA 2.MUHAMMED BİLAL GÖK 3.HÜSREV BÜYÜKDOĞAÇ 4.GAMZE ŞEN 5.HASİBE ÖZKAN Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine; 1.MEHMET TUFAN YAZIRLI 2.MEHMET HÜSREV BAĞCI 3.LEVENT DOĞAN Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine; 1. DEVRAN ÇELİK 2.ERHAN ŞAHİN 3.MEHMET GÜLER   Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine; 1.ALİ NAMIK ÖZDEN 2.FATİH KORKMAZ 3.GÖKHAN ŞANLI Disiplin Kurulu Yedek Üyeliklerine; 1.FİGEN YILDIRIM 2.MUSTAFA SAYGIN 3.FATİME BÜYÜKDAVRAZ  
Isparta Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Derneği kuruldu. Dernek Başkanlığına ise Fatih Hakkı Meydan Getirildi.

Isparta Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ilk genel kurulunu Pirimehmet Mahallesi İmamzade İş hanındaki şube ofisinde gerçekleştirdi.

Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu asil ve yedek üyelerinin belirlendiği 4 Nisan’da yapılan Genel Kurul sonrası Başkan seçilen Fatih Hakkı Meydan “Isparta Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Derneği bir ihtiyaçtı. Bundan böyle Isparta’da aktif olarak çalışmalarımızı üyelerimiz ve sporcularımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Bağımlılıklarla mücadele de sporun gücünden faydalanmak zorundayız. Gençlerimizin sağlıklarını korumak ve kaliteli zamanlar geçirmelerini sağlayacağız” dedi.

Dernek Yönetiminde şu isimler yer aldı.

Başkan

1.  Fatih Hakkı MEYDAN

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine;

1. MUHAMMED SAİD UYAR

2. YAŞAR ERBİL

3. GÜNAY BAĞIRSAKÇI

4. ALİ ONUR DURAN

Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine;

1. MUSTAFA KARACA

2.MUHAMMED BİLAL GÖK

3.HÜSREV BÜYÜKDOĞAÇ

4.GAMZE ŞEN

5.HASİBE ÖZKAN

Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine;

1.MEHMET TUFAN YAZIRLI

2.MEHMET HÜSREV BAĞCI

3.LEVENT DOĞAN

Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine;

1. DEVRAN ÇELİK

2.ERHAN ŞAHİN

3.MEHMET GÜLER

 

Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine;

1.ALİ NAMIK ÖZDEN

2.FATİH KORKMAZ

3.GÖKHAN ŞANLI

Disiplin Kurulu Yedek Üyeliklerine;

1.FİGEN YILDIRIM

2.MUSTAFA SAYGIN

3.FATİME BÜYÜKDAVRAZ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.