Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dikkat kuvvetli yağış var

Gündem 29.05.2023 - 10:34, Güncelleme: 29.05.2023 - 10:34
 

Dikkat kuvvetli yağış var

Dikkat kuvvetli yağış var
AFAD, meteorolojiden gelen son değerlendirmelere göre bugün Isparta’da kuvvetli yerel sağanak yağış beklendiğini ve halkın dikkatli olması yönünde uyarıda bulundu. Vatandaşlara mesaj yoluyla yapılan uyarıda; “Meteorolojiye göre bugün Isparta'da yerel çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karsı tedbirli olun” denildi.  
Dikkat kuvvetli yağış var

AFAD, meteorolojiden gelen son değerlendirmelere göre bugün Isparta’da kuvvetli yerel sağanak yağış beklendiğini ve halkın dikkatli olması yönünde uyarıda bulundu.

Vatandaşlara mesaj yoluyla yapılan uyarıda;

“Meteorolojiye göre bugün Isparta'da yerel çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karsı tedbirli olun” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.