Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Millet İttifakı’ndan 19 Mayıs Kutlaması

Siyaset 19.05.2023 - 14:46, Güncelleme: 19.05.2023 - 14:46
 

Millet İttifakı’ndan 19 Mayıs Kutlaması

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Millet İttifakı bileşenleri önce Atatürk Anıtı’na çelenk sundu, ardından da Kaymakkapı Meydanı’nda kitlesel basın açıklaması yaptı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Spor Bayramı sebebiyle CHP ve Millet İttifakı bileşeni siyasi partilerin temsilcileri önce 115 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunda bulundu. Burada Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı ve CHP Milletvekili Adayları Tamer Cantekin, Hüseyin Yıldızhan ve Hatice Yıldız’ın da katıldığı programda konuşan CHP Milletvekili Yalım Halıcı, “Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi, dahili ve harici bedhahlara karşı Türkiye, yine gençleriyle bir tarih yazmaya hazırlanmaktadır. Umudumuzu ve Atatürk’ün gençlere verdiği tarihsel görevi diri tutarak, kararlılıkla yürüyeceğiz. 19 Mayıs kutlu olsun!” dedi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Canan Taşer’de günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Millet İttifakı bileşenleri önce Atatürk Anıtı’na çelenk sundu, ardından da Kaymakkapı Meydanı’nda kitlesel basın açıklaması yaptı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Spor Bayramı sebebiyle CHP ve Millet İttifakı bileşeni siyasi partilerin temsilcileri önce 115 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunda bulundu. Burada Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı ve CHP Milletvekili Adayları Tamer Cantekin, Hüseyin Yıldızhan ve Hatice Yıldız’ın da katıldığı programda konuşan CHP Milletvekili Yalım Halıcı, “Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi, dahili ve harici bedhahlara karşı Türkiye, yine gençleriyle bir tarih yazmaya hazırlanmaktadır. Umudumuzu ve Atatürk’ün gençlere verdiği tarihsel görevi diri tutarak, kararlılıkla yürüyeceğiz. 19 Mayıs kutlu olsun!” dedi.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Canan Taşer’de günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.