Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Servis otobüsü ile otomobil çarpıştı

Gündem 02.06.2023 - 14:18, Güncelleme: 02.06.2023 - 14:18
 

Servis otobüsü ile otomobil çarpıştı

Servis otobüsü ile otomobil çarpıştı
Isparta’da servis otobüsü ile otomobil çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı. Kaza dün akşam saatlerinde Isparta-Gönen karayolu Göltaş Çimento Fabrikası mevkiinde meydana geldi. İşçi servisi otobüsü ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil savruldu. Kazada 2 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.  Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Servis otobüsü ile otomobil çarpıştı

Isparta’da servis otobüsü ile otomobil çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza dün akşam saatlerinde Isparta-Gönen karayolu Göltaş Çimento Fabrikası mevkiinde meydana geldi. İşçi servisi otobüsü ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil savruldu. Kazada 2 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.  Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.