Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sönmez’den Teşekkür: Yalvaç Evladına Sahip Çıktı

Siyaset 18.05.2023 - 15:37, Güncelleme: 18.05.2023 - 15:37
 

Sönmez’den Teşekkür: Yalvaç Evladına Sahip Çıktı

MHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez, 14 Mayıs seçimlerinde elde ettikleri başarı nedeniyle bir teşekkür mesajı yayımladı.
Sönmez’in mesajında; “Kıymetli Yalvaç’lılar ve Yalvaç’ta İkamet Eden Hemşehrilerimiz,14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi Vatanımıza, Milletimize, Isparta ve Yalvaç’ımıza hayırlara vesile olmasını dilerim. Seçim takvimin başladığından bugüne kadar sükunet ve anlayış içerisinde geçen, herhangi bir kargaşaya meyil vermeden yapılan seçimde İlçemizde bulunan Siyasi Parti Başkanlarımıza ve bütün partililere teşekkür ederim. Ispartalı ve Yalvaçlı hemşehrilerimizin Türkiye Büyük Millet Meclisinde MHP’li bir Milletvekili ile temsil hakkı olmuştur. Milletvekilimiz Sayın Hasan Basri Sönmez’in Yalvaçlı olmasından dolayı da ayrıca gurur duymaktayız. Sayın Milletvekilimizin Isparta’ya, İlçelerine ve Yalvaç’ımıza güzel eserler ve hizmetler vereceğine inancımız tamdır. Bu vesileyle 35 bin seçmenimize ve bütün Yalvaçlı hemşehrilerimize teşekkür eder saygılarımızı sunarız” dedi.   
MHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez, 14 Mayıs seçimlerinde elde ettikleri başarı nedeniyle bir teşekkür mesajı yayımladı.

Sönmez’in mesajında; “Kıymetli Yalvaç’lılar ve Yalvaç’ta İkamet Eden Hemşehrilerimiz,14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi Vatanımıza, Milletimize, Isparta ve Yalvaç’ımıza hayırlara vesile olmasını dilerim.

Seçim takvimin başladığından bugüne kadar sükunet ve anlayış içerisinde geçen, herhangi bir kargaşaya meyil vermeden yapılan seçimde İlçemizde bulunan Siyasi Parti Başkanlarımıza ve bütün partililere teşekkür ederim.

Ispartalı ve Yalvaçlı hemşehrilerimizin Türkiye Büyük Millet Meclisinde MHP’li bir Milletvekili ile temsil hakkı olmuştur. Milletvekilimiz Sayın Hasan Basri Sönmez’in Yalvaçlı olmasından dolayı da ayrıca gurur duymaktayız.

Sayın Milletvekilimizin Isparta’ya, İlçelerine ve Yalvaç’ımıza güzel eserler ve hizmetler vereceğine inancımız tamdır. Bu vesileyle 35 bin seçmenimize ve bütün Yalvaçlı hemşehrilerimize teşekkür eder saygılarımızı sunarız” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.