Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Time Trial yarışması düzenlendi

Spor 23.03.2022 - 16:23, Güncelleme: 23.03.2022 - 16:23
 

Time Trial yarışması düzenlendi

Isparta Değişim ve Gelişim Platformu (IDGEP), sosyal ve sportif projelerine devam ediyor. IDGEP tarafından İzmir Ülkü pistinde ikincisi düzenlenen Time Trial etkinliği gerçekleşti. Etkinliğe yoğun ilgi oldu.
Yarışmalarda 1. Korhan Anlı 2. Mehmet Can Yalçın 3. Veysel Güpeli oldu. Yarışmaya katılanlara ise kupa ve madalyaları IGDEP Yönetim Kurulu Üyesi  ve aynı zamanda profesyonel sporculuk hayatı bulunan Time Trial yarışçısı Mehmet Ali Köroğlu tarafından verildi. IDGEP Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Köroğlu   ise “İş stresinden uzaklaşmak için bu tarz organizasyonlarımız devam edecek. Üyeler arasındaki kaynaşmayı arttırmak adı adına bunları sık sık tekrarlayacağız. Sosyal faaliyetlerde devamlı aktif olarak olacağız. Ayrıca bu organizasyonu düzenlememizde yardımcı olan @muhammedaliulku ve bizi misafir eden @ulkupark çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi. 
Isparta Değişim ve Gelişim Platformu (IDGEP), sosyal ve sportif projelerine devam ediyor. IDGEP tarafından İzmir Ülkü pistinde ikincisi düzenlenen Time Trial etkinliği gerçekleşti. Etkinliğe yoğun ilgi oldu.

Yarışmalarda

1. Korhan Anlı

2. Mehmet Can Yalçın

3. Veysel Güpeli oldu.

Yarışmaya katılanlara ise kupa ve madalyaları IGDEP Yönetim Kurulu Üyesi  ve aynı zamanda profesyonel sporculuk hayatı bulunan Time Trial yarışçısı Mehmet Ali Köroğlu tarafından verildi.

IDGEP Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Köroğlu   ise “İş stresinden uzaklaşmak için bu tarz organizasyonlarımız devam edecek. Üyeler arasındaki kaynaşmayı arttırmak adı adına bunları sık sık tekrarlayacağız. Sosyal faaliyetlerde devamlı aktif olarak olacağız. Ayrıca bu organizasyonu düzenlememizde yardımcı olan @muhammedaliulku ve bizi misafir eden @ulkupark çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.